Frietwagen Beuningen op locatie

Onze frietwagen is er speciaal voor uw catering op locatie in Beuningen en omgeving. Onze frietwagen kunt u voor uw gasten boeken, zodat zij kunnen genieten van onbeperkt verse puntzak friet, burgers en andere heerlijke snacks. Naast Beuningen komt onze frietwagen ook naar Nijmegen, Wijchen, Malden, Druten, Beneden Leeuwen, Groesbeek, Arnhem, Ravenstein, Schaijk en Grave. Voor andere plaatsen neemt u contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Wat is er nu lekkerder dan vers gebakken friet en snacks tijdens een feest,
evenement of gewoon voor uw eigen deur?

Frietwagen voor catering op maat

Onze frietwagen kan, afhankelijk van uw voorkeur, ook worden ingericht voor vers belegde broodjes, diverse snacks en hapjes of bijvoorbeeld een Duits feest met bratkartoffelen, curryworst, schweineaxe, sauerkraut en nog veel meer. Hebt u liever barbecuespecialiteiten, zoals vleesspiesen van de grill met spicy wedges, sausen en rauwkostsalades? Dan is dit ook gewoon mogelijk. Hiernaast beschikken we over een aantal andere reeds samengestelde pakketten waar u uit kunt kiezen, of stelt u geheel naar eigen wens, uw eigen assortiment aan snacks en hapjes samen.

Frietwagen verantwoord snacken

De Heuve gebruikt in haar frietwagen uitsluitend verantwoord frituurvet van Smilde Natura. Hiernaast werken wij ook met andere A-merken, zoals Mora, Welten, van Lieshout, Ad van Geloven, Oliehoorn, Hela Curry. Dus uw hamburgers en patat gaan altijd vergezeld van sauzen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Verder voldoet onze frietwagen aan alle eisen op het gebied van hygiene en veiligheid, u kunt zich voorstellen dat wij hier veel waarde aan hechten. Verantwoord zijn wij ook wanneer het aankomt op de verpakkingsmaterialen die wij gebruiken, deze zijn namelijk bijna volledig biologisch afbreekbaar.

Frietwagen boeken?

Hebt u zelf wensen of ideeën dan horen wij graag wat deze zijn. Laat het ons weten en wij zorgen voor een passend voorstel. Wij houden altijd rekening met de grootte van de groep en passen hierop de duur van het bakken aan. Onze prijs is inclusief 10 kilometer, daarna berekenen wij €0,75 per gereden kilometer.

Onze pakketten

Scroll over het vak om de prijzen te zien. Vermelde bedragen zijn vanaf prijzen.

Basic

puntzak frites, kroket, frikandel, frikandel speciaal, Kaassoufflé, nasi- en bamischijf, fritessaus, curry, ketchup, mosterd, en speciaalsaus

Basic

tot 50 personen 6,75 p.p
tot 100 personen 6,50 p.p
tot 150 personen 6,25 p.p
tot 200 personen 6,00 p.p
Minimale afname 270,-

Regular

Basic pakket
+kipkorn
+mexicano
+viandel en satésaus

Regular

tot 50 personen 7,75 p.p
tot 100 personen 7,50 p.p
tot 150 personen 7,25 p.p
tot 200 personen 7,00 p.p
Minimale afname 310,00

Extra's

Naast de pakketten kun u ook deze heerlijke extra's mee bestellen zoals schepijs, salades, dranken etc. Neem contact met ons op voor een offerte op maat

American Burger

frites

Burgers
100% runderburgers

Gegrilde uienringen
Gegrilde Champignons
Gegrilde paprika
Cheddar
Bacon

fritessaus,
curry,
tomatenketchup,
mosterd,
barbecuesaus,
smokey hot cocktail,
Amerikaanse knoflooksaus.
Burgersaus

Frisse American Cole Slaw

American Burger

Salade
Frisse American Cole Slaw

<50 personen 12,50
51-100 personen 12,25
101-150 personen 12,00
151-200 personen 11,75
prijzen zijn per persoon

Minimale afname 375,00

American Hotdogs

Frites
frites

Hotdogs

Gegrilde uienringen
Gegrilde Champignons
Gegrilde paprika
Bacon

fritessaus
tomatenketchup
mosterd
barbecuesaus
smokey hot cocktailsaus

Frisse American Cole Slaw

American Hotdogs

<50 personen 12,50
51-100 personen 12,25
101-150 personen 12,00
151-200 personen 11,75
prijzen zijn per persoon
Minimale afname 375,00

Neem contact met mij op

Verstuurformulier

Impressie

frietkar beuningen
frietkar beuningen
Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de duur van het bakken aangepast. Uw eigen wensen en ideeën zijn van harte welkom. Neem contact met ons op voor een passende offerte. De prijs is inclusief 10km daarna berekenen wij 0,75 per gereden km. Prijzen en drukfouten onder voorbehoud. Alle prijzen zijn in € en inclusief BTW. Wanneer de BTW zal wijzigen dan wijzigen onze prijzen mee.