American Diner

De lekkerste van Beuningen!

WELKOM IN DE WERELD VAN DE HEUVE

Bij De Heuve kunt u heerlijk genieten van verse patat, snacks, ijs, milkshakes en nog veel meer! Ook voor een gezellig kopje koffie kunt u bij ons terecht. Dus kom gezellig een keer binnen bij de lekkerste cafetaria van Beuningen.Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een zeer goede kwaliteit bieden en een uitmuntende service. Een vlotte bediening en de perfecte wijze van verpakken garandeert u daarnaast altijd van een vers en kwaliteitsproduct. In ons ruim opgezette zitgedeelte met meer dan 70 zitplaatsen kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner.

Vers en met passie bereid

ELKE DAG WEER!

Dat zijn de ingrediënten die er voor zorgen dat u als gast tevreden bent, maar ook tevreden blijft. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! Ontdek de verschillende uitsmijters, warme en koude lunchgerechten en complete menu’s. Naast onze vaste menukaart serveren wij ook wisselende lunch- en dinerspecialiteiten. Ook voor de vrijdagmiddagborrel op ons terras bent u uiteraard  welkom.

Al meer dan

20

jaar een begrip in Beuningen!

Een team van

15

enthousiaste medewerkers!

Open

7

dagen per week!

American Diner

..& LUNCHROOM

De Heuve in Beuningen beschikt over een ware American Diner & Lunchroom. Hier kunt u genieten van uitgebreide gerechten. Al onze producten zijn vers bereid en u kunt echte Amerikaanse gerechten bestellen. Wij beschikken over een grote diner van 70 zitplaatsen. Ook is het mogelijk om onze gerechten online te bestellen en af te halen. Tot snel bij onze American Diner!