Catering service Beuningen

Lekkere hapjes, lunch en buffet door catering Beuningen laten verzorgen? Bevindt u zich in Nijmegen, Wijchen, Druten of Beneden Leeuwen dan verzorgen wij ook graag uw catering wens. Van een complete lunch en verschillende hapjes, Amerikaans, Duits en koud buffet tot een wisselende verse dagschotel (te bestellen tot 14:00 uur en vanaf 5 maaltijden bezorgen wij deze ook voor u). Voor iedere gelegenheid, zakelijke lunch of bedrijfsborrel, verjaardag of familiefeest, hebben wij een passend catering aanbod.

Catering Beuningen

Wat kunt u zoal van onze catering in Beuningen verwachten? Catering de Heuve levert maatwerk voor iedere gelegenheid. Van een hapjesbuffet voor een verjaardag thuis tot een volledig ingerichte locatie met bar en bediening en warm buffet wanneer u uw evenement grootser wil aanpakken. Ons personeel is bovendien zeer professioneel en vriendelijk. Wij nemen graag de organisatie van u over, zodat u zorgeloos van uw dag kunt genieten.

Catering op maat

Leest u onze catering Beuningen brochure door voor een compleet overzicht van onze catering service en laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij zullen vervolgens na een persoonlijk gesprek met u, om de puntjes op de i te zetten, een passend voorstel aan u doen. De Heuve catering Beuningen heeft al geruime jaren ervaring en is betrouwbaar en flexibel. Wat de gelegenheid ook is, onze persoonlijke aanpak maakt dit een onvergetelijke dag voor u.

Ga naar de Heuve catering

Catering 7 dagen van de week

Iedere dag van de week kunnen wij uw hapjes, lunch, buffet of culinaire specialiteiten voor u verzorgen. U kunt ervoor kiezen om deze op te halen of door ons te laten bezorgen. Ook beschikken wij over een frietwagen en een authentieke American Food trailer die voor uw catering wens op locatie ingezet kunnen worden. Als ervaren cateraar biedt de Heuve catering hoge kwaliteit en snelle service wanneer u gebruik maakt van onze diensten.