Frietwagen Beuningen op locatie

Onze frietwagen is er speciaal voor uw catering op locatie in Beuningen en omgeving. Onze frietwagen kunt u voor uw gasten boeken, zodat zij kunnen genieten van onbeperkt verse puntzak friet, burgers en andere heerlijke snacks. Naast Beuningen komt onze frietwagen ook naar Nijmegen, Wijchen, Malden, Druten, Beneden Leeuwen, Groesbeek, Arnhem, Ravenstein, Schaijk en Grave. Voor andere plaatsen neemt u contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Wat is er nu lekkerder dan vers gebakken friet en snacks tijdens een feest,
evenement of gewoon voor uw eigen deur?

Frietwagen voor catering op maat

Onze frietwagen kan, afhankelijk van uw voorkeur, ook worden ingericht voor vers belegde broodjes, diverse snacks en hapjes of bijvoorbeeld een Duits feest met bratkartoffelen, curryworst, schnitzel, sauerkraut en nog veel meer. Hebt u liever barbecuespecialiteiten, zoals vleesspiesen van de grill met wedges, sausen en rauwkostsalades? Dan is dit ook gewoon mogelijk. Hiernaast beschikken we over een aantal andere reeds samengestelde pakketten waar u uit kunt kiezen, of stelt u geheel naar eigen wens, uw eigen assortiment aan snacks en hapjes samen.

Frietwagen verantwoord snacken

De Heuve gebruikt in haar frietwagen uitsluitend verantwoord frituurvet van Smilde Natura. Hiernaast werken wij ook met andere A-merken, zoals Mora, Welten bami- en nasischijf, van Lieshout frikandellen, Ad van Geloven kroketten, Oliehoorn 35% fritessaus, Hela Curry. Dus uw hamburgers en patat gaan altijd vergezeld van sauzen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Verder voldoet onze frietwagen aan alle eisen op het gebied van hygiene en veiligheid, u kunt zich voorstellen dat wij hier veel waarde aan hechten. Verantwoord zijn wij ook wanneer het aankomt op de verpakkingsmaterialen die wij gebruiken, deze zijn namelijk bijna volledig biologisch afbreekbaar.

Frietwagen boeken?

Hebt u zelf wensen of ideeën dan horen wij graag wat deze zijn. Laat het ons weten en wij zorgen voor een passend voorstel. Wij houden altijd rekening met de grootte van de groep en passen hierop de duur van het bakken aan. Onze prijs is inclusief 10 kilometer, daarna berekenen wij €0,90 per gereden kilometer.

Onze pakketten

Scroll over het vak om de prijzen te zien. Vermelde bedragen zijn vanaf prijzen.

Basic

puntzak frites, kroket, frikandel, frikandel speciaal, Kaassoufflé, nasi- en bamischijf, fritessaus, curry, ketchup, mosterd, en speciaalsaus

Basic

50 personen 7,00 p.p
tot 100 personen 6,75 p.p
tot 150 personen 6,50 p.p
tot 200 personen 6,25 p.p
Minimale afname 300,00

Regular

Basic pakket
+kipkorn
+mexicano
+viandel en satésaus

Regular

tot 50 personen 8,00 p.p
tot 100 personen 7,75 p.p
tot 150 personen 7,50 p.p
tot 200 personen 7,25 p.p
Minimale afname 325,00

Deluxe

Regular pakket
+gehaktstaaf, groenten- en goulashkroket.
+broodje hamburger, broodje kroket, broodje frikandel

Deluxe

<50 personen 9,00
<100 personen 8,75
<150 personen 8,50
<200 personen 8,25
Minimale afname € 340,00

Nederlands - Duits

Frites
kroket, frikandel, frikandel speciaal, Kaassoufflé, braardworst en curry worst
Saus
fritessaus, curry, ketchup, mosterd, speciaal en warme currysaus.

Nederlands - Duits

<50 personen 8,00
51 - 100 personen 7,75
101 - 150 personen 7,50
151 - 200 personen 7,25
prijzen zijn per persoon
minimale afname 350,00

Nederlands Amerikaans

Frites, kroket, frikandel, frikandel speciaal, Kaassoufflé, hotwings, chickentenders
fritessaus, curry, barbecuesaus, ketchup, mosterd en speciaal.

Nederlands Amerikaans

<50 personen 8,00
51 - 100 personen 7,75
101 - 150 personen 7,50
151 - 200 personen 7,25
prijzen zijn per persoon
minimale afname 350,00

Extra's

Naast de pakketten kun u ook deze heerlijke extra's mee bestellen zoals schepijs, salades, dranken etc. Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Neem contact met mij op

Verstuur

Impressie

frietkar beuningen
frietkar beuningen
Afhankelijk van de grootte van de groep wordt de duur van het bakken aangepast. Uw eigen wensen en ideeën zijn van harte welkom. Neem contact met ons op voor een passende offerte. De prijs is inclusief 10km daarna berekenen wij 0,85 per gereden km. Prijzen en drukfouten onder voorbehoud. Alle prijzen zijn in € en inclusief BTW. Wanneer de BTW zal wijzigen dan wijzigen onze prijzen mee.