De Cafetaria Top 100, een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, is samengesteld door het vakblad Snackkoerier. Zij gingen ook dit jaar weer op zoek naar de beste cafetaria van Nederland. Hierbij heeft Dutch American Diner de Heuve de hoogste notering in het land van Maas en Waal en landelijk de 40e plaats van de top 100 behaald. 

HILVERSUM – Op 12 oktober 2015 is voor de twaalfde keer de Cafetaria Top 100 gepresenteerd in Studio 21 te Hilversum. Meer dan vijfhonderd branchegenoten waren hierbij aanwezig. Met behulp van dertig anonieme juryleden, van wie velen hun sporen in de branche hebben verdiend, en diverse mystery guests heeft het vakblad honderden cafetaria’s bezocht en beoordeeld. De juryleden letten tijdens hun bezoek niet alleen op smaak en presentatie van de producten, maar ook op zaken als gastvriendelijkheid, hygiëne, assortiment, originaliteit en uitstraling.

“Ons jurylid keerde enthousiast terug van zijn bezoek aan deze grote, maar toch gezellige zaak. Een mooi concept, geschikt voor een brede doelgroep. De medewerkers zijn gastgericht en de service is prima. Het interieur ademt een Amerikaanse sfeer en heeft een verzorgde uitstraling. Het bedrijf is uitnodigend en representatief. De bediening aan tafel verloopt vlot. De producten smaken lekker en de porties zijn royaal.” Ondernemer Arjan Verploegen heeft gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan wat geresulteerd heeft in een fraaie notering.

Leave a Reply

F
F
Twitter
deheuve on Twitter
506 people follow deheuve
Twitter Pic mvdolder Twitter Pic SearchFo Twitter Pic CarlienL Twitter Pic stichtam Twitter Pic GeertHen Twitter Pic farmfrit Twitter Pic 4DRTV Twitter Pic kleintje