Lunchen op ons terras

READY FOR THE SUMMER

Bij mooi weer kunt u gezellig op ons terras in Beuningen lunchen en genieten van klassieke belegde broodjes tot verse frites, burgers of een exclusieve snack, zoals onze Philly Cheese Steak.

Heerlijke lunch in Beuningen?

WELKOM BIJ DE HEUVE LUNCHROOM

Geniet van verse belegde broodjes en diverse hapjes als lunch. Lunchroom de Heuve in Beuningen verzorgt, naast snelle tussendoortjes zoals sandwiches, ook graag uw uitgebreide lunch voor op kantoor. Bevindt u zich in Beuningen, Nijmegen of Wijchen dan behoort bezorging van uw lunch ook tot de mogelijkheden. Zin in een ovenverse panini of broodjes, een heerlijke pistolet of wrap voorzien van uitsluitend dagvers beleg? Wij maken het graag voor u in orde!

Gratis lunch bezorgen

IS IT LUNCH TIME ALREADY?

Wanneer u bij ons voor 10:00 uur uw lunch besteld heeft, dan zorgen wij voor bezorging tussen 11:15 uur en 12:15 uur. Liever een ander tijdstip voor bezorgen dan kan dit in overleg.

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €20,- voor gratis bezorging. Valt uw bestelbedrag lager uit dan rekenen wij €3,- voor bezorging van uw lunch of hapjes. Bezorging van uw lunch doen wij in Beuningen, Nijmegen en Wijchen.

*wij bezorgen in de postcodes 6604, 6641, 6642, 6644, 6541, 6545, 6546, 6551. Overige postcodes bezorgen wij in overleg.

Lunch op kantoor

MAKKELIJKER KUNNEN WE HET NIET MAKEN

Een vergaderlunch bij u op kantoor bezorgen doen wij graag. U krijgt bij de Heuve ruim de keuze uit een uitgebreid assortiment aan diverse verse broodjes, zoals een American Bagel, Waldkorn Piramide, Italiaanse Bol of een zacht broodje die wij rijkelijk beleggen met de lekkerste zuivel- en vleeswaren. Een salade kunt u ook bij ons bestellen, van simpele rauwkost tot een Chicken Salade of gemengde salade met gerookte zalm of de fijnste Carpaccio.

Online eten bestellen!

COME AND GET IT!

Snel en simpel vanuit thuis of onderweg uw lunch bestellen, zodat u snel aan tafel kunt doet u direct op onze website. Geen wachttijden, maar lekker snel en gemakkelijk uw lunch of hapjes ophalen! Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 11:30 uur tot 20:00 uur, op vrijdag zijn wij tot 21:00 geopend.

Lunch- en vergaderpakket

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

Is er vanwege tijdgebrek snel een lunch op kantoor gewenst dan kunt u een keuze maken uit een reeds samengesteld Vergader Pakket, deze bestaan uit diverse verse broodjes en beleg. Deze kunt u laten vergezellen van een koud drankje of frisse smoothie naar keuze.

Alvast voor de volgende werkdag een uitgebreidere lunch bestellen kan met onze Lunchpakketten, deze zijn, naast verse broodjes met beleg, voorzien van een krentenbol, een stuk fruit en verse jus d’orange of appelsap.