Cafetaria top 100 Misset Horeca De Heuve

hoge stijger in de Cafetaria top 100

De Cafetaria Top 100, een onafhankelijke ranglijst van topcafetaria’s, is samengesteld door het vakblad Snackkoerier. Zij gingen ook dit jaar weer op zoek naar de beste cafetaria van Nederland. Hierbij heeft Dutch American Diner de Heuve de hoogste notering in het land van Maas en Waal en landelijk de 40e plaats van de top 100…

Lees verder!

50 jaar Interchem

Op 25 april j.l. hebben wij de catering verzorgd tijdens de open dag bij het 50 jarig bestaan van Interchem in Beuningen. Voor deze dag hebben wij meerdere foodcorners geplaatst met allerlei kleine gerechten zoals een burgerbar, fishcorner en dutch snackcorner. Daarnaast een complete bar met koffie en ijs corner. Onze bedienings medewerkers Finding hebben…

Lees verder!

Poort Neerbosch

Op donderdag 30 april heeft de Heuve de oplever catering van Poort Neerbosch verzorgd. Voor deze dag hebben wij tenten en bar geplaatst daarnaast zijn wij met onze mobiele keuken ter plaatsen gegaan. Om heerlijke hapjes te bereiden, dit bestond uit diverse warme kleine gerechten zoals, mini burgers, klein tomatensoepje en natuurlijk heerlijke rundvleesbitterballen.

Goed gefrituurd

Op 16 maart 2015 hebben wij als een van de eerste fastservice bedrijven in Nederland het Goed Gefrituurd Keurmerk ontvangen. Dit keurmerk staat voor Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid. Wij zijn hier erg trots op.

Spaarpas

Vanaf heden kunt u bij de Heuve een loyalty pas aanvragen met deze pas kunt u punten sparen welke kunnen worden ingeleverd voor korting.