Restaurant, lunchroom én cafetaria

GOING ALL AMERICAN STYLE IN BEUNINGEN!

De Heuve is al 20 jaar actief op shopping park De Heuve te Beuningen. Op 1 januari 2004 is De Heuve overgenomen door Arjan Verploegen van Verploegen Horeca. Arjan heeft in de afgelopen tien jaar een team van enthousiaste medewerkers opgebouwd. Allemaal zijn ze bekwaam in hun functie. Regelmatig gaan ze op cursus om zo de kwaliteit en gastvrijheid te kunnen waarborgen. Hierop worden wij regelmatig getoetst. Nieuwe horecamedewerkers kunnen bij ons het vak leren. Hiervoor zijn wij erkend door het Kenwerk. Lijkt het u iets om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op.

American Diner de Heuve

IN EEN NOTENDOP…

In 2007 is er een serre geplaatst en zijn de keuken en opslagruimten verbeterd en aangepast. In de jaren daarna is er elk jaar wel iets aangepast en/of verbeterd. In  2011 is er een nieuwe bedrijfstak aan de Heuve toegevoegd, namelijk De Heuve On Tour. Met onze frietwagen komen wij naar u toe. Om bij u op locatie de lekkerste friet en snacks te bereiden. Deze wagen kan ook dienen als mobiele keuken voor onze catering activiteiten. Eind 2013 gaan wij ons verder digitaliseren. Het wordt mogelijk om online te bestellen via onze website.

Maatschappelijk Verantwoord

FOR A BETTER TOMORROW

De Heuve probeert zo groen mogelijk te werken door hoogrendement friteuses, koelapparatuur en verwarming. Het gebruik van groene stroom, energiezuinige verlichting met bewegingssensor waar dit mogelijk is en machines welke zo min mogelijk water verbruiken. Onze verpakking is zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. Wij zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland en ProFri (Vereniging Professionele Frituurders).U ziet het wij blijven continu investeren om zo bij te blijven om  u het beste te kunnen bieden.